Ljuset i tunneln

Ljuset i tunneln

Ljuset i tunneln

Så kom det då – beslutet om livränta från Försäkringskassan. Jag öppnade postlådan och vågade inte tro att det var sant förrän jag sprättat upp kuvertet. Tårarna rann. Var det möjligt? Skulle all denna kamp vara över? Kan jag vara trygg nu och behöver inte sälja min lägenhet där jag har det så bra?

Tack! !!! alla ni som stöttat mig. Ni som funnits där när jag varit i den djupaste förtvivlan. Ni som gjort mina dagar ljusare genom alla era skratt och historier och positiva sinnen. Igår möttes vi – i ett fantastiskt firande av att jag nu kan känna mig trygg. Vi skålade – minglade och fick den här underbara sång och musiken från min dotters fästman – som gjorde italienska bruschettas och som sjöng och spelade för oss. Och ni som inte kunde närvara – tack för alla era mobilsamtal och meddelanden. Ni var ändå med oss andligen!

Allt det här är tack vare min mor och min syster – om inte de hade hjälpt mig ekonomiskt, hade jag aldrig klarat att vinna över Försäkringskassan. Det är faktiskt så – att du måste vara tämligen mentalt stark och ha ekonomiska resurser föra att övervinna Försäkringskassans nedtryckande och godtyckliga beslut. Rättsosäkerheten är ett faktum hos den myndigheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer