– Nytt år – ny bekantskap – Åke!

– Nytt år – ny bekantskap – Åke!

Förtydligande: God Jul

Vi skulle träffas på Bergvik idag – Åke och jag. För allra första gången. Han var väl packad när jag fick syn på honom. Jag släpade med honom och stuvade in honom i bilen. Väl hemma satte jag honom i arbete direkt. – Du kan börja med att dammsuga golven. Moppa kan du göra i morrn. Det är ju faktiskt nyårsafton i morrn så du får hjälpa till här!

Ärligt talat vet jag inte var han ska sova. Jag har ju inte så stor lägenhet. Men jag har gjort i ordning i köket. Det får duga.

Det kostar energi att ha Åke i huset. Får hoppas han inte blir alltför dyr i drift bara! För att ha råd har jag levt på gröt och kokt ägg på knäckebröd länge nu. Attans vad det smular av knäckebröd! Men det får Åke ta hand om. Det är hans uppgift. Återigen glömde jag bort att knäckebröd och djup urringning inte går så bra ihop… aj aj. Men där får inte Åke vara!

-Akta lampan där nu Åke! Å…Åk…Åke!!! Blomm…. Akta!!!

Han är verkligen lite robotaktig min Åke. Jojo – tänker du – det har min man varit de senaste 10 åren…

-Varför har du ställt dig bakom gardinen Åke?? Kom fram därifrån nu!! Du har ju hela helgen på dig! MEN SNÄLLA ÅKE??!!!

Åke åker runt på golvet

Nytt år – ny bekantskap med Åke.

Önskar er ett riktigt Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer