Jag kan röra på fingrar och tår

Jag kan röra på fingrar och tår

En god sallad jag åt veckan före första operationen

Tack alla mina fina vänner som läser, kommenterar och uppmuntrar mig! Ni betyder så mycket för mig!

Jag är lite starkare men får fortfarande inte behålla någon mat kvar i kroppen. Svår diarré har jag fått också. Jag är dock glad att fingrar och tår fungerar. Jag kan inte gå utan hjälp än. Men det är inte det viktigaste just nu.

I morse kördes förberedelserna igång för nästa operation som skulle fixa till skruven som satt lite fel. jodå nu har jag jag bildbevis på att jag har en ”skruv lös” 🙂 Jag sövdes igen. Men strax ringde de på min dotter att hon skulle komma till operationsavdelningen. De hade fått avbryta operationen. Vi fattade det som att något med intuberingen inte funkat på mig. I morgon får vi mer info. Nu vill vi båda helst komma till vår hyrda lägenhet så fort som möjligt. Coronafallen ökar här på sjukhuset då alla sjukhus solidariskt behöver ställa upp för alla insjuknade.

Än så länge går det att beställa mat via nätet och få en måltid levererad hit. Vem vet hur länge till. Jag blir så illamående av sjukhusmaten så aptiten kommer inte igång av den. Restauranger är stängda så takeaway finns inte. Ingen får vara ute och gå på gatorna. Dottern går till lilla kvartersbutiken och är noga att ha kvittot framme på att hon handlat mat. Annars tar polisen henne och det blir böter.

Från ena dagen till andra ändrades reglerna för lägenhetsuthyrningen också pga Corona. Alla bokningar måste vara för minst 30 dagar. Jag var som sämst då. Ny bekräftelse skulle in omgående. Betalning omgående annars hyrdes ut till annan . Internet krånglade. Internetbanken krånglade. I sista momangen fick Lois det att funka. Sova under en bro hade inte blivit enkelt annars. I morrn kanske vi vet mer när vi kan lämna sjukhuset. Ingen kan säga när en ny operation kan genomföras i nu läget.

Jag kan bara andas. Och vänta. Exhale.

Tags: , ,

2 svar

  1. Katarina skriver:

    Låter som ett bra tecken att du känner dej starkare! Landa i musiken låta tiden gå och lita på att personalen är extremt noga med att inte sprida smitta så kommer det bättre dagar sen….

    Allt gott till dej! Kram /Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer