Hur många Farbror Melker dagar går det på en vecka?

Hur många Farbror Melker dagar går det på en vecka?

Idag kom beskedet jag anat. Det kommer inte att gå att förutsäga när min andra operation kan bokas in. Det kan ta månader i värsta fall. Så bättre att vi tar oss hem tillbaka. Det var jag ju förberedd på så jag hade kollat flyg. Inga går ju från Barcelona direkt till Sverige. Det finns bara med minst ett byte. Och en restid på ca 24 h. Byte i Frankfurt, London eller Amsterdam. Och ett biljettpris på ca 18000:-. Jag skulle inte klara att sitta på flygplatsen i Frankfurt i nästan ett dygn. Så. Nästa alternativ. SAS flög direkt till Stockholm från Alicante. Sista flighten hade redan gått. Gick in och kollade i alla fall. Och de hade lagt till en ny! Bokade bums! Sedan inrikes från Barcelona till Alicante. 4 biljetter kvar… behöver ju 2…. håller tummarna….bokningen krånglar och jag blir utkastad från sajten 2 ggr… stress….. Jaaaa! Nu så!

Nästa steg i logistikkedjan. Taxi. Ja ni minns ju hur det gick förra gången vi ringde och bokade. Men underbara Amy – assistenten till kirurgen hjälpte oss. Check! Nu återstår en sak. Övernattning i Alicante – inte alltför långt från flygplatsen. Många hotell har stängt ner. Jag ringde och ringde. Inget svar någonstans. Att sitta på flygplatsen från kl 19 i morrn kväll till kl 11 dagen därpå är inte så hälsosamt i det här läget. Min hjärna hade nu loggat ut för dagen. Lois lyckades få tag i ett hotell och hurra!!!!! Nu har vi övernattning. Ibland känns det som något i stil med Fångarna på Fortet. En massa saker som bara måste lösas. Annars hamnar vi i tigerburen. Anton ska be så snällt han kan på sitt jobb att han får åka till Arlanda och hämta oss. Min nacke skulle inte må bra av så lång bussresa. Och några hostande resenärer är inte heller så bra nu när jag fortfarande är så nedsatt.

Jag hade igår precis fått kraft att packa upp lite ur resväskan för hitta mina mediciner och kläder lite enklare. Nu ska det ner igen. Många många vilopauser mellan varje liten grej.

Men så glad jag är över att allt ordnat sig. För tänk om vi varit tvungna att vänta in nya flighter i slutet av april och tänk om då Sverige stängt ner för inresa? För är det någon gång de överhuvud taget skulle kunna stänga och skärpa gränsen så skulle det förmodligen ha varit just när vi behöver komma hem. Murphys lag.

Så nu är det bara frågan kvar uppe hos Fader Foura: Hur många Farbror Melkerdagar går det på en vecka? Svar: Lemniskata

Nu vill vi hem!

Tags: , ,

2 svar

  1. Anders Thalin skriver:

    Ja oändligt många.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer