Fool if you think it’s over

Fool if you think it’s over

Jag får många frågor om jag vet något om när operation nr 2 kan bli av. Make Ulla Great Again 2.0

Dr Giletes assistent ringde mig under veckan och vi har även mailkontakt. Det verkar som att de kan komma igång med operationer någon gång under maj månad. Så vill jag sättas upp på listan? Jaa såklart jag vill ha det gjort. Ju längre tiden går desto mer omfattande blir det att börja skära i muskler som börjat läka ihop och den förbening som förhoppningsvis pågår i läkningsprocessen. ”Inte skära – bara rispa!”

Här var jag inte så kaxig

Vad kan hända om jag inte gör operationen? Det går inte att säga helt säkert. Läget på den skruv som behöver flyttas är inte optimalt. Det går inte att säga mer än att det kan innebära en instabilitet längre fram. Om – när – hur mycket – går inte att förutspå. Självklart vill jag inte ta den risken när jag nu kämpat mig så här långt. Kanske har en och annan ”skruv” trillat bort tidigare under livet, så det kanske inte märks nån större skillnad..?

Upplägget skulle bli ungefär som tidigare. Vara i Barcelona 2 dagar före operationen. Läggas in kvällen innan. Kvar på sjukhuset i 8 dagar. Kvar i Barcelona för uppföljning 1-2 veckor. Finns det något sätt jag kan finna på för att klara resan ensam? Det svåraste är tiden på sjukhuset. Någon behöver gå ut och handla något ätbart åt mig. Sjukhusmaten får jag bara inte ner, hur gärna jag än vill. Blir jag lika svag som förra gången klarar jag inte att beställa mat via nätet.

Det har tagit mig 50 år att gilla yoghurt och då med hallon och jordgubbssmak. Det här påminner mer om sur filmjölk. Det gick inte så bra…

Coronasmittan är stor både i Sverige och Spanien. Jag kan bara inte be någon att följa med mig. Det vore som att be någon riskera att ta en kula för mig. Det gör jag bara inte.

Så vad gör jag ? Jag vet inte. Jag grônner. Det jag vet är att Coronatiden inte kommer vara över på några veckor. Snarare år.

”It aint over ´til the fat lady sings.” Men att jag börjar yla hjälper nog inte.

Du hittar all musik på Spotify – BadBrainDay / Bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer