#Make Ulla Great Again 2.0

#Make Ulla Great Again 2.0

Ni som tror att det här ska handla om Trump kan sluta läsa nu.

Jo jag har snott hans slogan. Tror inte han tar illa upp för det. Den passade mig så bra. För nu är det dags för uppgradering. Första operationen i mars i år var 1.0. Nu kommer 2.0.

Jag tänkte trycka upp ett par sådana här kepsar för skojs skull. Men de pengarna behövs bättre till annat. Hade varit kul annars.

Den 23e September börjar förberedelserna på sjukhuset, inför operationen den 29e.

-Men är det inte stor smittspridning nu i Spanien? Jo. Återigen peakar Corona när jag ska vara där. Det har dock stabiliserats något och spridningsmåttet är nere på 0,98. Men det kan snabbt ändras.

Den 11/9 bekräftades 10 764 smittade inom 24 timmar. Den siffran gäller för hela Spanien som har en befolkning på nästan 47 miljoner. Till skillnad mot Sverige masstestar de nu inför skolstarten på måndag 14/9. Alla lärare testas före skolstarten. Elever och lärare kommer sedan att testas varje vecka fram till november i första hand.

Lärare i Madrid testas inför skolstarten. Källa: elpaís.com

https://english.elpais.com/society/2020-09-07/total-coronavirus-infections-in-spain-rise-to-more-than-500000.html

https://www.catalannews.com

-Måste du åka dit nu då? -Kan du inte vänta? Som jag skrivit tidigare så hade det mest optimala varit att det gjorts för längesedan. Ju längre tiden går, desto mer hinner förbeningsprocessen fortskrida. D.v.s. skruvarna, stagen och de extra revbenen som sitter i nacken (?!) hinner växa ihop med skallbenet och kotorna. Det blir då mer komplicerat att bända loss alltihop. Operationen tar längre tid och jag blir mer påverkad efteråt. Den processen är förhoppningsvis i full gång, men komplicerar alltså det hela när skruven ska flyttas.

-Är det inte lockdown i Barcelona nu? Nej. Men restriktioner. Jag hoppas dock slippa att poliserna bankar på dörren som de gjorde förra gången. 🙂 Kanske ska jag ta med mig lite Gevalia kaffe att bjuda på? Nä det får allt bli Löfbergs i så fall. Patriot som jag är.

https://www.catalannews.com

Medföljare bokad – check. Tack snälla Jessica som tar den här risken för min skull och följer med mig! Älskade Lotta – som själv väntar på operation och inte kan följa med – vi tar ett glas vin (eller två, eller tre, längre fram när du också är färdigjusterad)

Flygresan dit bokad – check

Boende före operationen bokat – check

Boende efter operationen bokat – check

Flyg hem ska bokas. Ombokningsbart. För vem vet hur länge jag kommer att ligga där på sjukhuset och återigen må så illa att jag inte ens tål lukten från filtarna i sängen…

Så…

”Håll ut. Jag både vill och kan. Håll i. För ännu finns tid. Håll igen. Till siste man. Så länge jag står upp är det inte försent.

Med huvet som hänger är det inte lätt att, stå emot, men jag har gett mig fan på, att visa vägen på annat sätt. Med ett smil på min läpp ska jag ta mig framåt.”

2 svar

  1. Lotta skriver:

    Klart vi ska dricka massor med vin när vi är ”friska” igen. Kram kram kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer