Goda tider rullar in

Goda tider rullar in

I tisdags bytte vi till den lägenhet som jag bokat för att ha efter operationen. Det är ju rätt dyrt, så för att spara på slantarna bokade jag ingen under tiden det var planerat att vara på sjukhuset. Nu blev det ju bonus att jag kunde skrivas ut tidigare än förväntat.

Det är billigare nu än när jag var här för första operationen i mars. Kan vara Coronaläget som gjort att de sänkt priserna med 30%. Den här lägenheten är billigare än ett av de billigare hotellen nära sjukhuset. Då har vi varsitt sovrum. Varsitt badrum. Balkong. Terass. Kök. Vardagsrumsdel.

Att ha ett eget sovrum att stänga dörren till när jag behöver tyst och lugn och ro- det har betytt mycket för min återhämtning. Att jag har möjlighet att göra den här operationen och att bo så här bra (vilket jag inte gjorde förra gången!!!) – det gör mig ödmjuk inför livets alla nycker. Den som säger att hälsa inte kan köpas för pengar har antagligen aldrig varit riktigt sjuk eller aldrig saknat pengar helt.

Jag har ju lämnat min lägenhet till mäklare för att stå i startblocken för att sälja den så att jag kan betala tillbaka det jag lånat till operationen.

Var ska jag bo sen då? Kommer tid- kommer råd. Nu är steg 1- att överleva avklarat.

Den här lägenheten ligger i Gràcia. Önskar bara att jag hade kraft att gå runt och se lite i området. Men min kraft sträcker sig till att koka pasta och röra ihop något att äta och hänga lite tvätt. Jag skulle lätt kunna bo i den här lägenheten alltid!!!

Det här står alltså i mitt sovrum!!! Kan ni tänka något så nesligt som att inte få bada för mitt sår är inte läkt än!!!! Sista dagen smyger jag nog ner en liten stund ändå…

Jodå – nåt föder de upp här också. Även om det är otroligt lugnt och skönt. En liten ”halvmeter” som illvrålar ibland. Det räcker nog med en lite flaska insektsmedel där… (du som inte förstod – läs förra blogginlägget. du som ändå inte förstår – get out of my way!)

Musiken hittar du på Spotify – BadBrainDay/Bloggen

https://open.spotify.com/playlist/00DKFtjBoaimI8nKVbvaON?si=JYhHilpjRs2ni30UGeGXuQ

2 svar

 1. Marie Söhrman skriver:

  Skönt att din operation är klar, nu kanske det blir lite enklare om än inte hellt bra.

  Min rygg har inte läkt ännu, men det går sakta åt rätt håll. Vill inte ha kvar dessa äckliga läkemedel som förstör samtidigt som man måste ha ett tag.

  Tänk att det är så knäppt att när man inte kan jobba då längtar man bara efter det eller att kunna göra allt man vill istället.
  Kram Marie

  • Ulla skriver:

   Ja du! Allt man tittar på och tänker att man skulle vilja kunna göra. Även det som är mindre roligt. Det jag saknar mest är nog att hålla på med hästar. Visst skulle jag kunna sitta upp och galoppera på en skogsväg. Med en supersäker häst. Men saker kan hända. Räcker att en fågel flyger upp och hästen gör ett tvärskutt så kanske jag druttar av. Och det skulle kunna göra mig totalförlamad. Men ridterapin skänker mig glädje. Bara att sitta på hästen och träna balansen gör att jag för en stund glömmer alla sorger. Som jag längtar efter att kunna börja igen. Förhoppningsvis till våren.

   Har det hänt något mer med din rygg efter din olycka? Kanske har du berättat men mitt guldfiskminne du vet…

   Hoppas vi kan ses snart!

   Kram!
   Ulla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer