Den där känslan när…

Här skriver jag om olika fadäser som inträffat pga hjärntröttheten. Det är bra att kunna skratta MED varandra åt det som händer. Då får vi mera distans till oss själva, och dagarna går lite lättare och blir lite ljusare. Så du är hjärtligt Välkommen! att skriva om dina roliga händelser!! Ju fler som skriver – desto bättre!

Så – den där känslan när…

-jag undrade vart ratten tagit vägen, och upptäckte att jag satt mig på bilens passagerarsida!

-jag i sista millisekunden upptäckte att jag glömt dra ner trosorna när satt mig på toaletten

-jag lyckades tappa bort nycklarna 2 ggr inom loppet av 30 sekunder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer