Kronor 1, kronor 2, kronor 3,…

Kronor 1, kronor 2, kronor 3,…

Äntligen har jag orkat lägga kraft på att sammanställa kostnaderna för operationen. Ja – det vill säga – så här långt. Jag har ju kvar ytterligare en resa att göra för att flytta på den där skruven som sitter fel. Ack ja!

Jag har i alla fall avslutat insamlingen på Go Fund Me. Det var rätt krävande att hela tiden dela den så att den skulle komma med i flödet på sociala medier. På slutet orkade jag inte driva alls.

Jag har försökt skriva upp kostnaderna i ett kalkylblad. Puh – det var slitsamt med min hjärntrötthet! Fick göra om flera ggr då jag skrev fel! Det tog sin rundliga tid. Men skam den som ger sig!

Jag hade ca 500 000 själv från början + donationer. Resten har jag fått låna av släktingar. Så jag är lyckligt lottad som har kunnat genomföra den här operationen.

Stort tack till er alla som på olika sätt hjälpt mig! Ni är fantastiska!

Passar på att önska alla en riktigt fin midsommar! Själv har jag ont i halsen och kommer högst troligen att isolera mig hemma tillsammans med voffsen Shany!

Musiken hittar du på Spotify – BadBrainDay/Bloggen https://open.spotify.com/playlist/00DKFtjBoaimI8nKVbvaON?si=qz7L5W3ESdqLkWUNZv9sEg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer