Om mig

Här kommer jag att berätta om mig själv – vem jag var före – och vem jag är efter olyckan.

Jag föddes på en liten gård i Värmland. Vi hade kor, får, häst, katter, hund. Tidigt tyckte jag om att röra på mig – träna. Jag sprang ofta på någon stig i skogen, cyklade, simmade, dansade, red. När jag blev äldre spelade jag fotboll, dansade jazzdans, tränade styrketräning, åkte skidor på längden och tvären. Så småningom utbildade jag mig till hälsopedagog och ledde olika träningsgrupper. Det blev jobb med arbetsinriktad rehabilitering. Först med träning, stresshantering mm. Sen inriktade jag mig på att hjälpa personer med olika funktionsnedsättningar, såsom Aspergers, ADHD mfl , att hitta ett jobb som passade dem och stötta dem i det. Det är det roligaste och mest givande jag arbetat med. Den glädjen – när jag hjälpt någon till anställning, och den personen tidigare med gråten i halsen sagt att den nog aldrig skulle få ett jobb… det är värt mycket!

Så här såg jag ut mest hela tiden på 80-talet

Djur har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag sa alltid till mina barn – Jag kommer alltid att hålla på med hästar och rida -även om jag blir gammal och stel eller hamnar i rullstol – då får någon lyfta mig upp på hästen! Jag kunde väl aldrig ana att det skulle bli så helt annorlunda….

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer